Bezoek ook onze andere shopping portals!
Volg Tuinkriebels.nl ook op Twitter

Tuininspiratie & Lifestylefair in het groene hart

Tuininspiratie & Lifestylefair in het groene hart op zaterdag 11 juni

Om tuinliefhebbers en beginnende tuinbezitters op weg te helpen hebben we met een aantal specialisten een Tuininspiratie & Lifestylefair opgezet zodat je op een dag kunt ervaren hoe je door minder te doen meer van de tuin kunt genieten. De sfeervolle locatie is Buitenplaats De Blauwe Meije langs het riviertje De Meije in het landelijk gebied tussen Woerden en Nieuwkoop.

Ga met Tuinspecialist Geral Overbeek mee op een wildplukwandeling door de natuurtuin die wordt omgevormd tot voedselbos en ontdek wat je allemaal kunt eten uit eigen tuin. Voor andere tuinvragen kan je ook bij Geral terecht tijdens het Tuinspreekuur.

Kom ontdekken, genieten, verbazen en beleven voor jong en oud. De natuur heeft zoveel moois te bieden dat laten we u graag zien vanuit het Groene Hart.

Deelnemers Tuinfair 11 juni:

 • Geral Overbeek           Tuinspecialist voor al uw tuinvragen en workshops
 • Rebecca de Boer          Streekproducten uit eigen tuin en catering
 • Sandra Vermeulen      Essentiële oliën workshop
 • Marjan de Boer            Demonstratie huidproducten workshop
 • Sharon Vreugdenhil    Hot Yoga demonstratie
 • Peter de Groot              Biodivers zaden met advies over natuurlijke bloemenweides
 • Kwekerij Zevenhoven Tuinplanten die kleur aan je tuin geven
 • Huis aan de Meije       Thuis restaurant voor heerlijke hapjes

Als je inschrijft via de volgende pagina Tuinfair maak je ook nog eens kans op een gratis workshop op maat, dat wil je toch niet missen?

ps als u reserveert voor een van de workshop via bovenstaande link maakt u kans op een gratis tuincoaching door tuinontwerper Geral Overbeek.

Tot ziens in het groene hart, Geral Overbeek.

 

Tags: , , , , , , , , ,
 • Tuinexpert

 • Reacties(0)

daslook in volle bloei

Tuininspiratie & Lifestylefair in het groene hart

Om tuinliefhebbers en beginnende tuinbezitters op weg te helpen hebben we met een aantal specialisten een Tuininspiratie & Lifestylefair opgezet zodat je op een dag kunt ervaren hoe je door minder te doen meer van de tuin kunt genieten. De sfeervolle locatie is Buitenplaats De Blauwe Meije langs het riviertje De Meije in het landelijk gebied tussen Woerden en Nieuwkoop.

kruiwagen zonder wiel

Meer energie uit je tuin halen?

Zou jij willen weten hoe je meer energie uit je tuin kunt halen? Zodat je met minder werk nog meer van het buitenleven kunt genieten. Een levendige tuin waar je blij van wordt, die sfeervol en duurzaam is zodat je met weinig inspanning er het hele jaar plezier aan beleeft.

10 Tuintips voor de voorjaarstuin

10 Tuintips voor de voorjaarstuin

Een opgeruimde voorjaarstuin zorgt voor nieuwe groei en bloei zodat je weer optimaal van de tuin kunt genieten. Weet je niet wat je in het vroege voorjaar wel of niet kunt aanpakken? Werk dan onderstaande tips zorgvuldig uit voor een frisse voorjaarstuin.

Persicaria ampl.Rosea

Lang bloeiende vaste planten

In een bloemenborder of in een plantenbak kunt u planten gebruiken die zeer lang bloemen geven.Een van die toppers is Calamintha nepeta nepeta deze plant houdt van een warme zonnige plaats en mag zeker geen natte voeten hebben. Van mei tot ver in oktober zit de plant vol met lila blauwe bloempjes aan dunne aren. Bijen en insekten zijn er gek op en de plant rijkt ook nog lekker naar pepermunt.

Crocosmia

Zomerbloeiende bolgewassen worden weinig gebruikt.

Zomerbloeiende bollen geven veel kleur aan uw tuin.Vanaf begin April tot eind Mei kunnen zomerbloeiende bolgewassen weer worden gepoot om snel extra kleur in uw border te brengen. U kunt ze nu al gaan bestellen

vijver

Tuinieren op de vierkante meter

Een jaar geleden ben ik bij mijn vriend ingetrokken in zijn bovenwoning aan één van de drukste straten van Utrecht. Je verwacht het niet als je aan die drukke straat voor ons huis staat, maar aan de achterkant hebben we een klein paradijsje op ons zeer ruime dakterras, ik zou haast zeggen daktuin. Mijn vriend […]

Laatste reacties

 • hgf: Hi there to every body, it’s my first pay a visit of this weblog; this webpage contains awesome and...
 • niunadietamas.com: I love to garden so a few years ago I decided to offer my services to others. I started out small...
 • https://webanalytics.host/nudepussypics.com: AHAHAHA! My favorite Eddie post so far.This is right up there with Don...
 • playthunder.com: , in this many words, that if we starve while sharing our food with our neighbors, we are only doing...
 • https://lapiluleduweekend.men/: That’s really shrewd! Good to see the logic set out so well.
© Copyright tuinkriebels.nl 2015. Algemene voorwaarden | Een internetidee van DVB MEDIA | Webdesign Utrecht | Internet marketing