Bezoek ook onze andere shopping portals!
Volg Tuinkriebels.nl ook op Twitter

Gratis tuinontwerp

Op deze site vind je een uniek en gratis programma voor de inrichting of verbouwing van huis en tuin! Maak jouw eigen tuinontwerp en varieer door te spelen met de verschillende mogelijkheden. Met het programma kun je, zonder te installeren of in te loggen, de gehele inrichting of verbouwing van jouw huis en tuin uitwerken. Je kunt volledig experimenteren met kleuren, vormen en materialen en accessoires.

Creatief inrichten van tuinpad tot zolder

De inrichtingsmogelijkheden zijn onbegrensd. De voorwerpen zijn gerangschikt op soort maar zijn in alle ruimtes te gebruiken, bijvoorbeeld een vijver in de huiskamer of een schommel in de kinderkamer. Alles dus ook de muren, deuren of wanden zijn eenvoudig te bewerken zodat afwijkende maten of vormen eenvoudig te maken zijn. Speel met kleuren, vloeren en verlichting en zo ontstaat spelenderwijs de meest ideale inrichting voor het gehele huis, tuin of bedrijfspand.

Je kunt het ontwerp tussentijds opslaan om er later verder mee aan de slag te gaan. En natuurlijk is er een mogelijkheid tot het printen van jouw eigen ontwerp. Zo kan jij alleen of met hulp van een vakkundige hovenier jouw ontwerp realiseren. Vraag op basis van jouw specifieke wensen een gratis tuinofferte aan>>

Kleurenmengpaneel
De stoffering van de meubelen, de kleur van tafels en kasten, alle type vloeren en kleedjes zijn door middel van een kleurenmengpaneel aan te passen tot iedere gewenste kleur. Experimenteer met kleur!

Verschillende afmetingen
Je kunt elke ruimte in en rond het huis exact op maat maken en ruim 7.000 voorwerpen staan ter beschikking voor de volledige inrichting van iedere ruimte. Ook schuine of ronde wanden, erkers, nissen of andere aparte vormen zijn eenvoudig aan te maken.
De oppervlakte van de ruimtes kunnen op schaal worden aangepast zodat de volledige oppervlakte op het scherm en op de print staat. Op de schaalverdeling kunnen de exacte afmetingen worden aangegeven en op de labels kunnen bijzonderheden worden genoteerd. Alle voorwerpen zijn door middel van het controlepanel te bewerken, vergroten, verkleinen, draaien. Alles is mogelijk! Laat de creativiteit de vrije loop en creeer jouw ideale woonomgeving.

Uitleg programma
Via de button “hoe te beginnen” vind je een uitleg van de van het controlepanel, bijvoorbeeld over het gebruik van de maatvoering en het maken van bijzondere vormen zoals erkers.
Via de button “woonhulp” vind je meer tips voor het ontwerpen en voorbeelden van iedere ruimte met uitleg.
Via de button “accessoires” vind de gebruiker een rolstoel. Aanpassingen van de woning in verband met rolstoelgebruik zijn eenvoudig uit te proberen door met de muis de rolstoel te bewegen door de ruimte. Bekijk of er genoeg ruimte is tussen bijvoorbeeld de kast en stoelen en hoeveel ruimte er nodig is om vrij te kunnen verplaatsen in een huis of kantoor.

Voor vragen of tips is er een gratis helpdesk beschikbaar.

https://www.woningplan.nl/klanten/tuinen/opening.html

Tags: , , , ,
  • Tuinexpert

  • Reacties(0)

daslook in volle bloei

Tuininspiratie & Lifestylefair in het groene hart

Om tuinliefhebbers en beginnende tuinbezitters op weg te helpen hebben we met een aantal specialisten een Tuininspiratie & Lifestylefair opgezet zodat je op een dag kunt ervaren hoe je door minder te doen meer van de tuin kunt genieten. De sfeervolle locatie is Buitenplaats De Blauwe Meije langs het riviertje De Meije in het landelijk gebied tussen Woerden en Nieuwkoop.

kruiwagen zonder wiel

Meer energie uit je tuin halen?

Zou jij willen weten hoe je meer energie uit je tuin kunt halen? Zodat je met minder werk nog meer van het buitenleven kunt genieten. Een levendige tuin waar je blij van wordt, die sfeervol en duurzaam is zodat je met weinig inspanning er het hele jaar plezier aan beleeft.

TuinDIAGRAM 1 licht

Tuinwijzer online tool

De tuinwijzer online tool is een gratis hulpmiddel waarmee je kunt ontdekken waar je tuin extra aandacht nodig heeft. Geef je tuin de aandacht die het nodig heeft, lees snel verder om jouw tuingeheimen te ontdekken.

kunststof_schutting_sbnbouw.nl

Schuttingen – Omheiningen

Een tuin omheinen doet u meestal maar één keer en daarom is het goed om alle mogelijkheden voor erfafscheiding op een rijtje te zetten. Er zijn nogal wat verschillende soorten tuinafscheidingen, zoals schuttingen, hekwerken en panelen. Ook de keuze in materiaal is groot; van hout tot beton en nog meer. Een omheining is niet alleen […]

Watertafels

Watertafels

Het natuurlijke rust effect van water in de tuin of op het terras. Het vredige en rustgevende geluid van licht, borrelend water. Vijvers zijn een prachtige aanvulling op menig tuin of terras. Maar daar moet u natuurlijk wel ruimte voor willen maken. Een watertafel is een ideaal alternatief voor doorgaans grote en aanwezig vijvers. Er […]

10 Tuintips voor de voorjaarstuin

10 Tuintips voor de voorjaarstuin

Een opgeruimde voorjaarstuin zorgt voor nieuwe groei en bloei zodat je weer optimaal van de tuin kunt genieten. Weet je niet wat je in het vroege voorjaar wel of niet kunt aanpakken? Werk dan onderstaande tips zorgvuldig uit voor een frisse voorjaarstuin.

Laatste reacties

  • hgf: Hi there to every body, it’s my first pay a visit of this weblog; this webpage contains awesome and...
  • niunadietamas.com: I love to garden so a few years ago I decided to offer my services to others. I started out small...
  • https://webanalytics.host/nudepussypics.com: AHAHAHA! My favorite Eddie post so far.This is right up there with Don...
  • playthunder.com: , in this many words, that if we starve while sharing our food with our neighbors, we are only doing...
  • https://lapiluleduweekend.men/: That’s really shrewd! Good to see the logic set out so well.
© Copyright tuinkriebels.nl 2015. Algemene voorwaarden | Een internetidee van DVB MEDIA | Webdesign Utrecht | Internet marketing