Bezoek ook onze andere shopping portals!
Volg Tuinkriebels.nl ook op Twitter

Een Tuinworkshop, iets voor jou?

Een TUINWORKSHOP over voorjaarsonderhoud en snoeitips in de praktijk.

 

Heb jij groene vingers of mogen ze wel wat groener? 

Dan is een Tuinworkshop iets voor jou. Heldere uitleg over snoeitechnieken, bemesting en andere praktische tuintips komen aan de orde. Na de theorie gaan we het geleerde in de praktijk brengen in een particuliere tuin of misschien wel in je eigen tuin.

Snoeischaar afbeelding van Geral Overbeek

Snoeien in de praktijkles.

 

 

 

 

 

 

 

Dan is een tuinworkshop op maat een goed idee.
Na een heldere presentatie over snoeitechnieken en voorbeelden van snoeimethoden gaan we jouw tuin in om  het snoeien van rozen, heesters en bomen in de praktijk te brengen.

De tuin is dan direct vakkundig gesnoeid en als je het eenmaal gezien hebt kan je het volgend jaar zelf aanpakken met de geleerde snoei principes.

Door op de onderstaande link te klikken kom je op een pagina waar nog meer informatie staat over deze praktische workshop, tuincursussen en lezingen.

Een kennis, goede buur of tuinvriend kan je ook heel blij maken door een tuinworkshop kado te geven, laat het ons weten dan maken we er een leuke kadobon van.

Docent tuincursus en workshop snoeien voor beginners

De Professionele Tuincoach

 

 

 

 

 

 

 

Docent:      Geral Overbeek

Locatie:      Bij jou thuis

AANMELDING en informaite in de webshop KLIK HIER.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Tuinexpert

  • Reacties(0)

diverse-eetbare-planten-by-geral-overbeek

Onkruid kan je dat eten?

Onkruid kan je dat eten? Ervaar het bij een wildplukwandeling De Romeinen zijn je al voor gegaan en nu is er de mogelijkheid tijdens de Duurzame week Utrecht om in het voetspoor van de Romeinen te treden. Ga GRATIS mee met de wildplukwandeling op 6 oktober en ontdek hoe je wilde (on)kruiden kunt herkennen maar […]

10 Tuintips voor de voorjaarstuin

10 Tuintips voor de voorjaarstuin

Een opgeruimde voorjaarstuin zorgt voor nieuwe groei en bloei zodat je weer optimaal van de tuin kunt genieten. Weet je niet wat je in het vroege voorjaar wel of niet kunt aanpakken? Werk dan onderstaande tips zorgvuldig uit voor een frisse voorjaarstuin.

Gezond fruit begint met doelgericht snoeien by Geral Overbeek

Cursus hoogstam fruitbomen snoeien

Wil jij ook leren hoe je fruitbomen snoeit? Hoe je meer vruchten krijgt? Binnenkort kan je een korte cursus volgen en het snoeien direct in de praktijk leren.

logo VU WOERDEN

Een Tuinworkshop, iets voor jou?

Heb jij groene vingers of mogen ze wel wat groener? Dan is een Tuinworkshop iets voor jou. Heldere uitleg over snoeitechnieken, bemesting en andere praktische tuintips komen aan de orde. Na de theorie gaan we het geleerde in de praktijk brengen in een particuliere tuin of misschien wel in je eigen tuin.

Cypres

Cipres

De Cipres,de Nederlandse naam van cupressus sempervirens, is  een slanke statige boom die zijn oorsprong heeft in het Middellandse Zeegebied. De boom heeft een slanke zuilvormige kroon en staat bekend om zijn duurzame houtsoort. De cipres is winterhard en groenblijvend. Standplaats De cipres is geschikt om in een rij met tussenruimte of juist solitair te […]

Callicarpa bes []

Bessen brengen kleur in uw tuin.

Juist in het najaar als de meeste bloemen zijn uitgebloeid en de nachten weer kouder worden kunnen bessen voor extra kleur in de tuin zorgen. De meest voorkomende en opvallende bessen zijn rood of oranje, denk aan de lijsterbes en de vuurdoorn. Er zijn ook veel andere kleuren bessen bijvoorbeeld: zwart, wit, geel en paars.

Laatste reacties

  • hgf: Hi there to every body, it’s my first pay a visit of this weblog; this webpage contains awesome and...
  • niunadietamas.com: I love to garden so a few years ago I decided to offer my services to others. I started out small...
  • https://webanalytics.host/nudepussypics.com: AHAHAHA! My favorite Eddie post so far.This is right up there with Don...
  • playthunder.com: , in this many words, that if we starve while sharing our food with our neighbors, we are only doing...
  • https://lapiluleduweekend.men/: That’s really shrewd! Good to see the logic set out so well.
© Copyright tuinkriebels.nl 2015. Algemene voorwaarden | Een internetidee van DVB MEDIA | Webdesign Utrecht | Internet marketing