Bezoek ook onze andere shopping portals!
Volg Tuinkriebels.nl ook op Twitter

Meer energie uit je tuin halen?

Wil jij meer energie uit je tuin halen

Zou jij willen weten hoe je meer energie uit je tuin kunt halen? Zodat je met minder werk nog meer van het buitenleven kunt genieten. Een levendige tuin waar je blij van wordt, die sfeervol en duurzaam is zodat je met weinig inspanning er het hele jaar plezier aan beleeft.

 

groene energie uit je tuin

 

 

 

 

 

Hoe haal je meer energie uit je tuin

 • Laat hulptroepen toe in je tuin en ze helpen je met plezier in weer en wind
 • Leer hoe je slim de juiste planten kiest
 • Ontdek welke klussen overbodig zijn
 • Laat de natuur zijn werk doen voor jou
 • Combineer met planten die je tuin in vuur en vlam zetten
 • Een goed ingerichte tuin geeft onbeperkt positieve energie

Een goed ingerichte tuin kost minder tijd aan onderhoud zodat je meer kunt genieten van de mooie momenten en heerlijk in de tuin kunt relaxen na een drukke dag of werkweek.
Als je het slim aanpakt hoef je minder in de tuin te werken zonder dat de tuin saai en levenloos is. Kies je de juiste plant op de juiste plaats dan hoef je minder tijd aan het onderhoud te besteden maar kun je wel genieten van fris groen of kleurrijke bloemperken vol leven en dynamiek.

 

Negatieve energie uit je tuin halen

Het gaat helaas vaak mis bij de juiste plantkeuze en als de beplanting niet bevalt wordt de tuin noodgedwongen veranderd in een steenwoestijn. Héél jammer want daar wordt niemand blij van ook al lijkt het zo makkelijk. Maak niet de fout om bij gebrek aan kennis de tuin maar vol te leggen met steen maar bedenk eerst goed wat je echt wilt en ga dan stap voor stap jouw tuin vorm geven, ik help je met plezier op weg..

Wil je weten hoe je meer energie uit je tuin haalt? kom dan naar het Tuinspreekuur dan laat Tuinspecialist Geral Overbeek zien hoe je het slim aanpakt en hij beantwoord al jouw tuinvragen.

Ga naar de infopagina voor het eerst volgende Gratis Tuinspreekuur en reserveer snel een plek voordat het vol is.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
 • Tuinexpert

 • Reacties(0)

kruiwagen zonder wiel

Meer energie uit je tuin halen?

Zou jij willen weten hoe je meer energie uit je tuin kunt halen? Zodat je met minder werk nog meer van het buitenleven kunt genieten. Een levendige tuin waar je blij van wordt, die sfeervol en duurzaam is zodat je met weinig inspanning er het hele jaar plezier aan beleeft.

10 Tuintips voor de voorjaarstuin

10 Tuintips voor de voorjaarstuin

Een opgeruimde voorjaarstuin zorgt voor nieuwe groei en bloei zodat je weer optimaal van de tuin kunt genieten. Weet je niet wat je in het vroege voorjaar wel of niet kunt aanpakken? Werk dan onderstaande tips zorgvuldig uit voor een frisse voorjaarstuin.

Persicaria ampl.Rosea

Lang bloeiende vaste planten

In een bloemenborder of in een plantenbak kunt u planten gebruiken die zeer lang bloemen geven. Een van die toppers is Calamintha nepeta nepeta deze plant houdt van een warme zonnige plaats en mag zeker geen natte voeten hebben. Van mei tot ver in oktober zit de plant vol met lila blauwe bloempjes aan dunne aren. Bijen en insekten zijn er gek op en de plant rijkt ook nog lekker naar pepermunt.

Cammasia []

Bloembollen nu poten voor een kleurrijk voorjaar.

Bij bloembollen denkt u waarschijnlijk direct aan de tulp of narcis, maar er zijn nog zo veel meer soorten bloembollen die kleur geven aan het voorjaar en de voorzomer. Het meest gebruik ik zelf de verwilderings bollen die komen ieder jaar weer trouw op en hoeven ook niet gerooid te worden zoals bij de grote tulpen wel vereist is.

tuinonderhoud

Met tuinonderhoud investeer je in de toekomst van je tuin!

In de praktijk kom ik maar al te vaak tegen dat tuinbezitters veel geld uitgeven aan een nieuwe tuin (dan praat ik al gauw over bedragen van vele duizenden euro’s) en vervolgens investeren ze nauwelijks in het onderhoud. Echt jammer, want je ziet dat soort tuinen binnen enkele jaren achteruit gaan. Beplanting die matig groeit […]

Bodemprofiel

Is er leven in de bodem?

Het gedijen van de beplanting  in de tuin is voor 90 % afhankelijk van de kwaliteit van de bodemgesteldheid. Maar wat maakt nu een goede bodem? Dat is de aanwezigheid van bodemleven en organische stof in de bodem. Het bodemleven is de activiteit van allerlei micro-organismen in de bodem en niet verteerde plantenresten noemen we organische stof. Door […]

Laatste reacties

 • hgf: Hi there to every body, it’s my first pay a visit of this weblog; this webpage contains awesome and...
 • niunadietamas.com: I love to garden so a few years ago I decided to offer my services to others. I started out small...
 • https://webanalytics.host/nudepussypics.com: AHAHAHA! My favorite Eddie post so far.This is right up there with Don...
 • playthunder.com: , in this many words, that if we starve while sharing our food with our neighbors, we are only doing...
 • https://lapiluleduweekend.men/: That’s really shrewd! Good to see the logic set out so well.
© Copyright tuinkriebels.nl 2015. Algemene voorwaarden | Een internetidee van DVB MEDIA | Webdesign Utrecht | Internet marketing