Bezoek ook onze andere shopping portals!
Volg Tuinkriebels.nl ook op Twitter

Vraagbaaktuinkriebels

Het lijkt allemaal zo simpel. Als je iets niet weet over een plant, struik of ander tuinonderwerp kun je daar natuurlijk iets proberen over op te zoeken.
Het kan maar is ook erg beperkt omdat er vaak algemene zaken worden besproken die nooit helemaal gericht zijn op jouw situatie.
Je kan natuurlijk ook een boek open slaan als je een tuin wilt inrichten, maar krijg je daar daadwerkelijk een antwoord op de vragen die jij hebt?
Regelmatig is de situatie bij jouw net even anders en kun je net niet vinden wat voor jou echt toepasbaar is.
Jouw tuin is uniek met de ligging, jouw idee├źn en wensen.
Als je tuinvragen wilt stellen die jou bezig houden dan kan dat bij tuinkriebls.nl Buiten het feit dat ik al jaren een echte tuinliefhebster ben, heb ik heel veel kennis opgedaan tijdens mijn opleiding tot vakbekwaam hovenier.
Stel je vraag aan mij en ik zal een zo goed mogelijk antwoord geven vanuit mijn kennis en ervaring in de praktijk.
Wie heeft een vraag?

Met Vriendelijke Tuingroetjes

Sandra Filippo

Hovenier
[contact-form 1 “Contactformulier 1”]

Tags: ,
  • Tuinexpert

  • Reacties(0)

kruiwagen zonder wiel

Meer energie uit je tuin halen?

Zou jij willen weten hoe je meer energie uit je tuin kunt halen? Zodat je met minder werk nog meer van het buitenleven kunt genieten. Een levendige tuin waar je blij van wordt, die sfeervol en duurzaam is zodat je met weinig inspanning er het hele jaar plezier aan beleeft.

Project 7 blad LOGO

Wat moet ik met onkruid op mijn bord

Wat moet ik met onkruid op mijn bord is een lezing onkruid. Wat moet ik met onkruid op mijn bord is een lezing op een infomatiemiddag van “Studiegroep Het groene hart” Zou je willen weten wat je allemaal met onkruid kan doen in plaats van eindeloos bestrijden? lees dan snel verder om te ontdekken hoe […]

TuinDIAGRAM 1 licht

Tuinwijzer online tool

De tuinwijzer online tool is een gratis hulpmiddel waarmee je kunt ontdekken waar je tuin extra aandacht nodig heeft. Geef je tuin de aandacht die het nodig heeft, lees snel verder om jouw tuingeheimen te ontdekken.

10 Tuintips voor de voorjaarstuin

10 Tuintips voor de voorjaarstuin

Een opgeruimde voorjaarstuin zorgt voor nieuwe groei en bloei zodat je weer optimaal van de tuin kunt genieten. Weet je niet wat je in het vroege voorjaar wel of niet kunt aanpakken? Werk dan onderstaande tips zorgvuldig uit voor een frisse voorjaarstuin.

Gezond fruit begint met doelgericht snoeien by Geral Overbeek

Cursus hoogstam fruitbomen snoeien

Wil jij ook leren hoe je fruitbomen snoeit? Hoe je meer vruchten krijgt? Binnenkort kan je een korte cursus volgen en het snoeien direct in de praktijk leren.

logo  VU  WOERDEN

Een Tuinworkshop, iets voor jou?

Heb jij groene vingers of mogen ze wel wat groener? Dan is een Tuinworkshop iets voor jou. Heldere uitleg over snoeitechnieken, bemesting en andere praktische tuintips komen aan de orde. Na de theorie gaan we het geleerde in de praktijk brengen in een particuliere tuin of misschien wel in je eigen tuin.

Laatste reacties

© Copyright tuinkriebels.nl 2015. Algemene voorwaarden | Een internetidee van DVB MEDIA | Webdesign Utrecht | Internet marketing